Fatih Terim Suudi Arabistan’da Galibiyet Serisini Sürdürüyor
Suudi Arabistan Pro Ligi’nde mücadele eden Al Shabab, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde çıkışını sürdürüyor. Ligin 27. haftasında Al Kholood’u konuk eden Terim’in öğrencileri, etkili bir performansla sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Maçın Golleri İlk Yarıda Geldi
Maça hızlı başlayan Al Shabab, 12. dakikada Cristian Guanca’nın golüyle öne geçti. Devrenin son dakikasında sahneye çıkan Abderazak Hamdallah, skoru 2-0’a getirerek takımına rahat bir nefes aldırdı.
Penaltı Tartışması Maça Damga Vurdu
Karşılaşmanın dikkat çeken anlarından biri ise kazanılan penaltı sırasında yaşandı. Hamdallah ile Yannick Carrasco arasında topun başına geçme konusunda yaşanan kısa süreli gerginlik, Fatih Terim’in müdahalesiyle son buldu. Terim’in işaretiyle penaltıyı kullanan Hamdallah, topu ağlara göndererek takımının galibiyetini perçinledi.
Al Shabab Zirve Takibini Sürdürüyor
Bu galibiyetle birlikte Al Shabab, ligdeki puanını 49’a yükselterek üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. Al Kholood ise 31 puanda kaldı. Al Shabab bir sonraki maçta Akhdoud’u konuk ederken, Al Kholood sahasında Damac FC ile karşılaşacak. Fatih Terim’in takımı, aldığı sonuçlarla Suudi Arabistan futbolunda iddiasını artırmaya devam ediyor.