Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Kılıç Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı.Otomobillerin motorları yerinden fırlayarak yaklaşık 100 metrelik alana savruldu.  Otomobillerde bulunan 8 kişiden 2’si yaşamını yitirirken,3’ü ağır olmak üzere  6 kişi de yaralandı.

Elazığ’da otomobil  yayaya çarptı! Sıdıka Gül yaşamını yitirdi Elazığ’da otomobil yayaya çarptı! Sıdıka Gül yaşamını yitirdi

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kılıç Kavşağı yakınlarında sabaha karşı 04.00 sıralarında  meydana gelen kazada, alınan bilgilere göre A.K. (36) idaresindeki 35 AAK 265 plakalı Volkswagen marka otomobil, Bursa’dan İstanbul istikametine seyir halindeyken, henüz soyadı belirlenemeyen Ö.F. isimli şahsın kullandığı 41 ASG 504 plakalı Mercedes marka bir otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile birlikte  her iki otomobil de yolda savruldu. Yol kenarındaki bariyerlere çarpan otomobiller yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada 35 AAK 265 plakalı otomobilin sürücüsü A.K ile aynı araçtaki B.D.Ü (28) araçtan fırladı. Kazada sürücü A K.ile diğer araçta yolcu olarak bulunan C.A (23) olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Kaza nedeniyle olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevkedildi. Ekipler yolda güvenlik önlemi alırken, otoyolda trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri olay yerindeki incelemenin ardından cenaze aracı ile alınarak Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Nehir Durdağı