Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor Görüntü haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil önce aydınlatma direğine çarptı, ardından bir fırına daldı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Kaza, Milas Halil Bey Bulvarı'nda yaşandı. 48 AIY 626 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol üzerindeki bir aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, hızla yön değiştirerek bir fırının içine girdi. Olayda araçta bulunan iki kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtararak hastaneye sevk etti. Yaralılar, Milas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası bölgeye gelen ADM ekipleri, güvenlik amacıyla elektrik kesintisi uygularken, fırında büyük çapta maddi hasar oluştu. Şans eseri, kaza sırasında fırında kimsenin bulunmaması, olası bir facianın önüne geçti.

Editör: Nehir Durdağı