Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası 4 futbolcuya yaralama suçundan dava açılabilir! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası 4 futbolcuya yaralama suçundan dava açılabilir!

 Fenerbahçe, futbolcuları Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde'nin sakatlık durumlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü (yırtık) tespit edildi. Bu sakatlıklar nedeniyle her iki oyuncu da sahalardan uzak kalacak.

Cengiz Ünder 3-4 Hafta Yok

 Sarı-lacivertli kulüp, Cengiz Ünder'in kısmi yırtık sebebiyle yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Sağ kasık kasındaki bu sakatlık nedeniyle oyuncunun tedavi süreci başlatıldı.

Oosterwolde Uzun Süre Sahalardan Uzak

 Daha ciddi bir sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizindeki ön çapraz bağlarının yırtılması sebebiyle aylarca forma giyemeyeceği belirtildi. Oosterwolde’nin uzun süreli bir rehabilitasyon sürecine girmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den Yapılan Resmi Açıklama

 Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder'in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde'nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır."

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı