Süper Lig'de milli araya maç fazlasıyla lider olarak giren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 13 Eylül Cuma akşamı sona erecek transfer dönemi öncesinde sarı-lacivertliler, kanat bölgesine önemli bir takviye yaptı. Fenerbahçe, Sırp oyuncu Filip Kostic'in transferi için Juventus ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kostic'in satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer edileceği duyuruldu. Açıklamada, "Kulübümüz, Filip Kostic’in kiralık transferi konusunda kulübü Juventus FC ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştır." ifadelerine yer verildi. Kostic, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında konuk olacak Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında konuk olacak

Geçen sezon Juventus formasıyla 33 maçta 2 bin 107 dakika süre alan ve 4 asist yapan 30 yaşındaki Kostic'in güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Oyuncunun Juventus ile 2026 yılına kadar süren sözleşmesi bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın da ilgisini çeken Kostic, sarı-kırmızılı kulübe gitmeye ikna olmamış ve görüşmeler sonuçsuz kalmıştı. Şimdi ise Fenerbahçe'de yeni bir maceraya adım atmaya hazırlanıyor.

Editör: Nehir Durdağı