GÜNDEM

FETÖ Firarisi Ekrem Dumanlı'nın Gülen'in ölümüne ilişkin açıklamaları alay konusu oldu

FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı'nın Fethullah Gülen'in ölümüne dair açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu. Bakan Fidan, Gülen'in ölümünü doğruladı.

 FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in ölüm anına dair yaptığı açıklamalarla sosyal medyada alay konusu oldu. Dumanlı, Gülen'in "Bir odadan bir odaya geçerken sandalye ile götürüldüğünü, ayağa kalkıp oturduktan sonra vefat ettiğini" söyledi. Bu anlatım, özellikle terör örgütünün mağdur ettiği kesimlerde tepkiyle karşılandı.

Gülen'in Ölüm Haberi Resmen Doğrulandı

 15 Temmuz darbe girişiminde onlarca vatandaşın ölümünden sorumlu tutulan Fethullah Gülen'in ölüm haberi, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından doğrulandı. Bakan Fidan, "İstihbarat kaynaklarımız gelişmeyi doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yaratmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek" şeklinde konuştu. Bu açıklama, FETÖ ile mücadelenin Gülen’in ölümünden sonra da hız kesmeden süreceğini gösterdi.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

 Dumanlı'nın Gülen'in ölüm anına dair anlattıkları sosyal medyada alay konusu oldu. Pek çok kullanıcı, Dumanlı'nın açıklamalarını gerçek dışı ve dramatize edilmiş bulurken, FETÖ'nün hain darbe girişiminde canlarını kaybedenlerin yakınları da bu açıklamalara sert tepki gösterdi.