GÜNDEM

FETÖ'cü Hakan Şükür'den teröristbaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası ilk paylaşım

Hakan Şükür, Fethullah Gülen'in ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

FETÖ firarisi Hakan Şükür, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in öldüğüne dair haberlerin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Şükür, Gülen’in ismini vermeden yaptığı paylaşımda, herkesin sonunda ilahi adaletle karşılaşacağını vurguladı.

"Ölüm Hak, Her Canlı Tadacak"

ABD’de yaşayan ve FETÖ firarisi olan Hakan Şükür, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile." Bu sözler, FETÖ elebaşı Gülen’in ölümüne dair yapılan iddialara dikkat çekici bir göndermeyle yanıt olarak değerlendirildi.

Gülen'in Ölümü Teyit Edildi

FETÖ’ye yakın internet siteleri ve sosyal medya hesapları, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğünü duyurdu. Bu bilgiyi, Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı. Ayrıca, birçok FETÖ üyesi ve terör örgütüne yakın isimler de sosyal medyada bu ölümü teyit etti. Anadolu Ajansı ise gelişmeyi "Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi" başlığıyla duyurdu.