GÜNDEM

Fethullah Gülen'in ölümü ile ilgili ünlü sunucu sert konuştu: ''Ateşi bol olsun''

Cansu Canan Özgen, Fethullah Gülen'in ölüm haberini canlı yayında verirken "Ateşi bol olsun" ifadesini kullandı ve sözleri geniş yankı uyandırdı.

 TV100 sunucusu ve gazeteci Cansu Canan Özgen, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberiyle ilgili canlı yayında yaptığı açıklamalarla geniş yankı uyandırdı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin arkasındaki isim olan Gülen’in ölümünü duyururken Özgen, terörist liderin ülkeye ve halka karşı yaptığı ihanetin altını çizerek sert ifadeler kullandı.

“Ateşi Bol Olsun” Sözü Büyük Ses Getirdi

 Canlı yayında konuşan Özgen, Gülen’in ölümüyle ilgili olarak, “Bu ülkeyi devirmek için çeşitli yollarla önemli kurumlara sızmış ve vatan evlatlarını kendi ülkesine düşman etmiş bir teröristin ölümü için ancak ‘ateşi bol olsun’ denir” ifadelerini kullandı. Bu sert çıkışı, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı buldu.

"Hainlerin Sonu Ülkesinden Uzakta Ölmek Olmalı"

 Özgen, konuşmasının devamında, “Hain olan herkesin sonu ülkesinden uzakta ölüme terk edilmesidir. Bu haberi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Bu sözleri, özellikle FETÖ ile mücadele eden kesimlerden destek gördü, fakat bazı çevrelerde de eleştiriyle karşılandı.