Fransa'nın Auvergne-Rhone-Alpes bölgesinde bir şahsın, 20 yaşındaki bir gencin doğum günü partisinde ateş açması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Saldırgan, olayın ardından intihar ederken, saldırıda 4 kişi ise yaralandı. Polis, saldırganın daha önce herhangi bir suç kaydının olmadığını belirtti ve olayın nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

Auvergne-Rhone-Alpes bölgesine bağlı 1000 nüfuslu Espinasse-Vozelle köyünde dün gece 50'li yaşlarında bir şahıs 20 yaşındaki bir gencin doğum günü partisinde ateş açtı. Ailesiyle birlikte doğum gününü kutlayan gencin evine düzenlenen saldırıda 20 yaşındaki genç ile babasının yanı sıra bir misafir yaşamını yitirdi.

Nijer'de şiddetli yağışlar felakete yol açtı! 273 ölü, 95 bin aile evinden oldu Nijer'de şiddetli yağışlar felakete yol açtı! 273 ölü, 95 bin aile evinden oldu

Olayın yaşandığı evin yanındaki evde yaşadığı öğrenilen silahlı şahıs  saldırının ardından intihar etti. Partiye davetli olmadığı öğrenilen şahsın, iki evi birbirine bağlayan patika bir yoldan geçerek gerçekleştirdiği saldırıda, 4 kişi de yaralandı.
Polis, silahlı şahsın eve ateş açmadan önce yoldaki araçlara da saldırdığını belirtti. Saldırganın daha önce herhangi bir mahkumiyetinin olmadığını aktaran polis, olayın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.
 

Editör: Nehir Durdağı