Galatasaray’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, UEFA Avrupa Ligi’nde Rigas Skola ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Yarın TSİ 19.45’te Letonya’da sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, zorlu bir deplasman mücadelesine hazırlanıyor. Sara, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her maç zor olacak, Avrupa Ligi’nde kolay rakip yok. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak galibiyete ulaşmak istiyoruz” dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Rigas Skola ile karşı karşıya gelecek. İlk maçını kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını tamamlayarak Letonya’ya gitti. Teknik Direktör Okan Buruk ile birlikte basın toplantısına katılan Gabriel Sara, her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “İlk maçta güzel bir galibiyet aldık, bu başlangıcı sürdürmek istiyoruz. Avrupa Ligi’nde her maç zor, ama biz gücümüzü sahaya koyarak kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlukla Sezonu Tamamlamak İstiyoruz"

Galatasaray’da forma giymekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sara, şampiyonluk hedeflerine de değindi: “Burada olduğum için çok mutluyum. Championship'ten geldim ve farklı bir başlangıç oldu ama takımın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz ve umarım sezonu şampiyonlukla tamamlarız.” Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın tarihine katkı sağlamak istediğini de ekleyen Sara, hem kulüp hem de taraftarlar için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Sakaryaspor tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile anlaştı Sakaryaspor tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile anlaştı

Bu sezonki performanslarıyla hem Avrupa’da hem de ligde iddialı bir konumda olan Galatasaray, Letonya deplasmanından da galibiyetle dönerek seriyi devam ettirmeyi hedefliyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı