SPOR

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı Rams Park'ta konuk edecek. Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı merakla bekleniyor.

Beşiktaş, bu sezon İmmobile, Rafa Silva ve Gedson Fernandes gibi oyuncularla dikkat çekiyor. İtalyan golcü İmmobile, ligde gol krallığına yükselirken, derbideki performansı merakla bekleniyor. Sezon başında Süper Kupa maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet aldı. Gaziantep FK ve Trabzonspor ile berabere kalan siyah-beyazlılar, derbide rakibini yenerek puan farkını kapatmayı hedefliyor.

Galatasaray - Beşiktaş Derbisi Ne Zaman?
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, Beşiktaş’ı Rams Park’ta konuk edecek. Maç 28 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Arda Kardeşler olacak.

Derbi Öncesi Galatasaray’a Kötü Haber
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Elfsborg mücadelesinde apandisit ameliyatı oldu. Sağlık durumu iyi olsa da derbide kulübede olup olmayacağı henüz netleşmedi.

Beşiktaş Rakibini 5-0'la Geçmişti
Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Süper Kupa mücadelesinde karşılaştı ve Beşiktaş maçı 5-0 kazanmayı başardı.

Galatasaray Ev Sahibi Avantajını Kullanmak İstiyor
Bu sezon hem Avrupa’da hem de ligde başarılı sonuçlar alan Galatasaray, ev sahibi avantajını kullanarak derbiden 3 puan almak istiyor. Sarı-kırmızılılarda Icardi, Osimhen ve Yunus Akgün’ün performansı dikkat çekiyor. Galatasaray, 9 maçta 8 galibiyetle 25 puanla lider konumda, Beşiktaş ise 20 puanla ikinci sırada bulunuyor.