Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile sahasında karşı karşıya geliyor. RAMS Park'ta saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Mehmet Türkmen yönetecek, VAR’da ise Yaşar Kemal Uğurlu görev alacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Ligde 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayan sarı-kırmızılılar, liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray, bu sezon ligde en fazla gol atan takım konumunda. 23 gol kaydeden Cimbom, en etkili hücum performansını Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor maçlarında 5’er golle gösterdi. Ancak, bu sezon çıktığı 12 resmi maçın 11’inde kalesini gole kapatamayan sarı-kırmızılılar savunmada sorun yaşıyor.

Konuk ekip Alanyaspor ise 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 9 puan toplayarak orta sıralarda bulunuyor.

Kerem Aktürkoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar: "Fenerbahçe yanlış yolda!" Kerem Aktürkoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar: "Fenerbahçe yanlış yolda!"

işte ilk 11'ler; 

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Icardi.

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Makouta, Richard, Augusto, Janvier, Yusuf, Cordova.
Tarihsel Rekabet

Galatasaray ve Alanyaspor, Süper Lig’de 17. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar bu rekabette 10 galibiyet alırken, Alanyaspor 3 kez kazandı. İki takım arasında oynanan 16 maçta Galatasaray 39 gol atarken, Alanyaspor ise 17 golle karşılık verdi.

Editör: Nehir Durdağı