Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, yarın saat 21.45'te başlayacak müsabaka için Adana'ya doğru yola çıktı. Ancak kamp kadrosunda önemli eksiklikler dikkat çekiyor. Sakatlığı süren Davinson Sanchez'in yanı sıra kulüpten ayrılmaları gündemde olan Wilfried Zaha, Derrick Köhn ve Sergio Oliveira da kadroda yer almadı.

Türk ''YILDIZ'' Şampiyonlar Ligi'nde kulüp rekoru kırdı Türk ''YILDIZ'' Şampiyonlar Ligi'nde kulüp rekoru kırdı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara da eşinin doğumu nedeniyle özel izin alarak İngiltere'ye gittiği için Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un belirlediği kamp kadrosu, bu eksiklerle birlikte sahada mücadele edecek.

Sarı-kırmızılılar, kadrodaki eksiklere rağmen Adana Demirspor karşısında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Taraftarlar, takımın bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmesini bekliyor.

Sarı-kırmızılıların kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

“Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Leo Dubois, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Metehan Baltacı.”

Kaynak: iha