Galatasaray, Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in sakatlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ziyech'in sağ üst arka adale grubunda 2. derece kanama ve kısmi yırtık tespit edildi.

31 yaşındaki futbolcunun sahalardan en az 3 hafta uzak kalması bekleniyor. Bu nedenle Ziyech, Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynayacağı derbide forma giyemeyecek.

Adeta gol olup yağdılar: Galatasaray  namağlup! Adeta gol olup yağdılar: Galatasaray namağlup!

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklama şu şeilde; "Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Hakim Ziyech’in tedavisine başlanmıştır."

Sakatlık, Ziyech'in Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı Afrika Uluslar Kupası Elemeleri maçında meydana geldi. Maçta adalesinde ağrı hisseden Ziyech'in yapılan kontrollerinde zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edilmesinin ardından tedavisine başlandı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maçta sahaya çıkan Ziyech, sakatlığı nedeniyle takımını kritik derbi mücadelesinde yalnız bırakacak.

Editör: Nehir Durdağı