GÖZDEN KAÇMASIN

Gaziantep'te aile katliamı: Baba, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti!

Gaziantep’te Ahmet Demir, eşi ve dört çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi'nde yaşanan trajik olayda, Ahmet Demir isimli bir baba, eşi Emine Demir ve dört çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güzelvadi mahallesi 43 No'lu Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen olayda  İddiaya göre, Ahmet Demir henüz bilinmeyen bir nedenle önce eşi Emine Demir’i ardından da 3’ü kız, 1’i erkek olmak üzere dört çocuğunu silahla öldürdü. Cinayetleri işledikten sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ve sağlık ekibi, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, ne yazık ki ailenin tüm bireylerinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Emniyet birimleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Ahmet Demir’in psikolojik sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. Komşuları ve yakın çevresi, son zamanlarda Demir'in içine kapanık bir ruh halinde olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilirken, polis ekipleri Demir’in psikolojik durumu hakkında da detaylı bir inceleme yapacak.