3. SAYFA

Gaziantep'te kına gecesinde damada dayak! Yoğun bakıma alındı

Gaziantep'te bir kına gecesinde damat, kuzeni ve beraberindekiler tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Olayla ilgili 7 kişi tutuklandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir kına gecesi, damat Yemlihan Kızıltoprak'ın ağır yaralanmasıyla sonuçlanan korkunç bir saldırıya sahne oldu. 26 Ağustos'ta Yamaçtepe Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda gerçekleşen olayda, damat Kızıltoprak halaya davet ettiği kuzeni Mehmet O. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından düğünden ayrılan Mehmet O., kardeşleri ve işçilerini çağırarak geri döndü. Çekici araçlarla düğün alanına gelen grup, ellerindeki demir levye ve sopalarla damada acımasızca saldırdı. Kafasına ve vücuduna aldığı darbelerle ağır yaralanan Kızıltoprak, hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Saldırı anı, düğün salonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganların ellerinde demir levyelerle damada saldırdığı ve damadın yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığı görülüyor. Damadın ailesi ve davetliler büyük bir korku ve panik yaşadı.

Baba Kızıltoprak: "Oğlumuzun Kınası Vardı, 15 Araba ve 20 Kişi Gelip Düğünü Bastılar"

Damadın babası Ahmet Kızıltoprak, olayın ardından yaptığı açıklamada, aralarında husumet bulunmadığını ve yaşananların kendilerini derinden üzdüğünü belirtti. Baba Kızıltoprak, "Oğlumuzun kınası vardı, halay meselesi yüzünden ufak bir tartışma yaşandı. Ancak biz herkesi ayırdık ve durumu sakinleştirdik. Buna rağmen, 15 araba ve 20 kişi düğünü basıp oğlumu darp etti. Şu anda yoğun bakımda yatıyor" dedi.

7 Kişi Tutuklandı

Olayla ilgili olarak jandarma tarafından başlatılan soruşturmada, saldırganlardan 7 kişi tutuklandı. Olayın adli süreci devam ediyor.