GÖZDEN KAÇMASIN

Genç kadının hayatını kabusa çeviren kişi yakalandı

Samsun 3 çocuk annesi kadın, kız kardeşinin eski nişanlısının tehditlerine karşı, "Ölmemiz mi gerekiyor?" diyerek başsavcılığa başvurdu.

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Songül Özker (32), can güvenliğinin tehlikede olduğunu belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Özker, kardeşi Yeter Özker'in (31) 14 Ağustos'ta nişanlısı K.B. (38) tarafından şiddet gördüğü için ayrıldığını, bu ayrılığın ardından K.B.'nin tehditler savurduğunu ve kardeşinin Samsun'u terk ettiğini aktardı.

'İlla ölmemiz mi gerekiyor?'

Songül Özker, "K.B. ayrılmamızı bizden kaynaklı görüyor. Sürekli tehdit ediyor ve en son park halindeki aracımıza zarar verdi. Kardeşim, daha önce silahla yaralandı ve bu süreçte korkudan evden çıkamıyoruz. Tutuklanması için ölmemiz mi gerekiyor?" diyerek yaşadığı korkuyu dile getirdi. Bu açıklamaların ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, K.B. hakkında gözaltı kararı verdi. K.B., İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı ve bugün adliyeye sevk edildi.