MAGAZİN

Genç kızların sevgilisi Arda Kural efsanesi geri döndü! İşte son hali

Yerli DiCaprio olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural eski günlerine geri döndü. Sağlığı ve fazla kilolarıyla gündemdeki oyuncunun son hali herkesi sevindirdi.

Oyuncu Arda Kural son zamanlarda aldığı kilolarla ve psikolojik problemleriyle gündeme gelmişti. Yerli Leonardo DiCaprio olarak geçmişte nam salan Kural, eski haline geri dönerek herkesi sevindirdi.

Bir döneme damga vuran Arda Kural, son yıllardaki değişimleriyle ve son görüntüsüyle sıkça gündeme gelen isimlerden birisi olmuştu.

Özellikle "Emret Komutanım", "Eyvah Kızım Büyüdü" ve "Lise Defteri" gibi dizilerdeki performansıyla hafızalara kazınan Kural, uzun bir süre sağlık sorunlarıyla mücadele etmiş ve ekranlardan uzak kalmıştı.

ONU BİTİRMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR AMA...

Son dönemlerde kötü yaşam koşulları içinde bulunan ve röportaj yapılan ünlü isim geçmişte yaşadığı zorluklardan bahsetmişti. Kural, kariyerinin zirvesindeyken birçok engelle karşılaştığını dile getirerek, “24 yaşında bir sinema filmi çektim ama beni bitirmek için ellerinden geleni yaptılar. Çok zorladım ama sonunda başaramadım ve pes ettim” açıklamasını yapmıştı.

ARDA KURAL GERİ DÖNDÜ

Sağlık sorunlarının ardından toparlanmaya başlayan ve bir süredir dış görünüşünde de değişiklikler yapan Kural, kilo vererek ve saç ekimi yaptırarak yeni bir imajla hayranlarının karşısına çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da takipçilerini mutlu etmeye devam ediyor. Son paylaşımıyla dikkat çeken Kural'a hayranları, "Abi halen çok yakışıklısın", "Seni iyi gördüm" ve "Eski günlerine geri dönmüşsün" gibi olumlu yorumlarla destek verdi.