Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak arasında bir süredir yaşanan gerilim, yeni bir boyut kazandı. Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından Tatlıses soyadını kaldırarak dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses'i psikolojik şiddet ve mobbingle suçlayan Çıtak, son olarak babasının evlat ayırdığını iddia etmiş ve "Tatlıses soyadının benim müziğime hiçbir faydası yok" demişti.

Bu açıklamalar üzerine sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, "Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey" diyerek kızıyla arasındaki gerginliği daha da derinleştirmişti. Baba-kız arasındaki bu gerilim, Dilan Çıtak’ın sosyal medya hesabından Tatlıses soyadını kaldırmasıyla yeniden gündeme geldi.

Mehmet Şimşek'ten herkesin merak ettiği soruya yanıt! Mehmet Şimşek'ten herkesin merak ettiği soruya yanıt!

Dilan Çıtak, yaptığı açıklamada, uzun zamandır soyadını değiştirme arayışında olduğunu belirterek, "Üzerimden büyük bir yük kalktı" ifadelerini kullandı. Çıtak, 2013 yılında İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunu kabul etmişti, ancak baba-kız arasındaki ilişki bir dargın bir barışık ilerlemeye devam ediyor.

Dilan Çıtak, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı herkes bilmeli ve görmeli" diyerek yaşadığı zorluklara dikkat çekmişti.