Bucak ilçesinde 21 Eylül'de evinden armut toplamak için ayrılan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol'dan o günden beri haber alınamıyor. İki çocuk annesi Elibol, kaybolduğu gün ailesiyle 25 ve 26 Eylül’de iki kez telefonla iletişim kurdu, ancak daha sonra kendisine ulaşılamadı. Ailesi, genç kadının hayatından endişe duyuyor. Fatmanur'un annesi Fatma Avcı, kızının en son kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden "Armut toplamaya gidiyorum" diyerek ayrıldığını belirtti. Kızlarının son olarak Bucak'taki “Üçgen” kavşağında görüldüğünü söyledi.

'Ne olur, gören ya da bilen varsa bize ulaşsın'

Anne Avcı, "Kızımın hayatından endişeliyim. Kayıp ihbarında bulundum. Her yerde kızımı arıyoruz, ne ölü ne diri bir haber alabiliyoruz. Bu belirsizlik dayanılmaz," dedi. Devlet yetkililerinden ve vatandaşlardan yardım beklediğini vurguladı. "Kimse bu acıyı yaşamasın," diyen Avcı, "Kızımın iki küçük çocuğu var, onları asla terk etmezdi. Günlerdir uykusuzum, yemek yiyemiyorum. Ne olur, gören ya da bilen varsa bize ulaşsın," şeklinde çağrıda bulundu.



'İki küçük annesiz kaldı'

Akçakoca'da hortum vatandaşları korkuttu! Akçakoca'da hortum vatandaşları korkuttu!

Baba Hüseyin Avcı ise İstanbul'dan aldığı haberle Burdur'a geldiğini ve güvenlik güçlerine başvurduklarını belirtti. Günlerdir yapılan aramalara rağmen sonuç alamadıklarını ifade eden Avcı, "Kızımızın durumu hakkında hiçbir bilgi yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz, iki küçük çocuk annesiz kaldı," dedi.

Editör: Emine Koç