• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.779 %1.05
  • ETHERIUM 2.429 %2.09
18°

Dünya Haberleri

dünya haberleri ve güncel dünya gelişmeleri, dünya ile ilgili tüm video, dünya fotoğrafları ve dünya haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


DÜNYA

İsrail ordusu Yemen ve Lübnan'a yönelik hava saldırılarını artırdı. İran destekli Husiler ise İsrail'e karşı "uzun ve geri dönüşü olmayan...

DÜNYA

Hindistan'da "Jivitputrika Festivali" sırasında yaşanan boğulma olaylarında 37'si çocuk olmak üzere toplam 46 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hizbullah'ın dün İsrail'i roketlerle vurmasının ardından İsrail ordusu bu sabah yeniden Lübnan'ı bombalamaya başladı. Lübnanlı Bakan Ebyad, düzenlediği basın toplantısında...

DÜNYA

İran Devrim Muhafızları, ordu içinde her türlü iletişim cihazını yasaklama kararı aldı.

DÜNYA

Siber saldırılarla Lübnan'daki Hizbullah mensuplarını hedef alan İsrail ordusu, hava saldırısıyla da onlarca kişiyi öldürmüştü. İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırısında hayatını...

DÜNYA

Pakistan’da yabancı diplomatların konvoyuna düzenlenen bombalı saldırıda 1 polis hayatını kaybetti, 4 polis yaralandı.

POLİTİKA

AYM Başkanı Kadir Özkaya, Gazze ve dünyanın çeşitli yerlerindeki zulüm ve insan hakları ihlallerine karşı sessiz kalınmaması gerektiğini belirtti.

DÜNYA

İsrail'de zorunlu askerlik yasası Ultra Ortodoks Yahudilerin tepkisine neden oldu. Protestolar sürerken polis sert müdahale etti. Gerilim tırmanıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Bilim insanları, Ay'ın Dünya'dan uzaklaşmasıyla günlerin uzadığını ve gelecekte 1 günün 25 saate çıkabileceğini öngörüyor.

DÜNYA

Fransa'da iki Rafale savaş uçağı havada çarpıştı. Bir pilot kurtulurken, diğer iki mürettebat için arama çalışmaları sürüyor. Detaylar haberimizde.

Artan dijitalleşmeyle birlikte kişisel veri güvenliği önem kazandı. Siber saldırılara karşı alınacak önlemlerle verilerinizi nasıl koruyabileceğinizi öğrenin.

DÜNYA

Bangladeş'te, Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine kamuda kontenjan ayrılmasının ardından başlayan protestolar devam ediyor.