• DOLAR 34,11 %0.06
  • EURO 37,99 %0.20
  • STERLIN 45,10 %0.20
  • ALTIN 2.826,47 %0.36
  • BİST100 9.764 %0.06
  • BITCOIN 59.690 %0.74
  • ETHERIUM 2.297 %-1.03
25°

Narin Haberleri

narin haberleri ve güncel narin gelişmeleri, narin ile ilgili tüm video, narin fotoğrafları ve narin haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Narin soruşturmasında telefonunda uygunsuz görüntüler olduğu iddia edilen imam R.K. hakkında idari soruşturma başlatılarak, 2 müfettiş görevlendirildi.

3. SAYFA

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken otopside tespit edilen bir detay Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı.

3. SAYFA

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayeti çözecek yeni bir delil mi bulundu?

3. SAYFA

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

3. SAYFA

Narin Güran'la ilgili soruşturma devam ederken gözaltına alınan yenge Hediye Güran'ın ifadesinde anlattıkları ise soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

3. SAYFA

Narin Güran cinayetiyle ilgili şok edici detaylar ortaya çıkıyor. Soruşturma devam ederken, otopsi raporu incelemeleri bekleniyor.

GENEL

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturmasında amca Fuat Güran'ın jandarmayı gizlice dinlediği ortaya çıktı.

3. SAYFA

Narin cinayetinde anne Yüksel Güran'ın ifadeleri gündemi sarstı. Çelişkili ifadeler ve Gülistan Doku'nun ailesiyle yaşanan anlar, olayı daha da derinleştirdi.

3. SAYFA

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran ile ilgili soruşturma devam ediyor. Davada her geçen gün tutuklu sayısı artarken gözler Adli Tıp'tan gelecek...

3. SAYFA

Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada akrabalar İ.K. ve Ş.K., asılsız ihbarlarla olayın seyrini değiştirmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

GÜNÜN İÇİNDEN

Narin cinayeti soruşturmasında tutuklanan annenin adliyede kelepçeli fotoğrafları ortaya çıktı. Anne, Nevzat Bahtiyar’ın Narin’e para verdiğini itiraf etti.

3. SAYFA

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması sürüyor. Olası senaryolar, teknik analizler ve çelişkili ifadeler gündemde.