• DOLAR 34,11 %0.05
  • EURO 37,97 %0.17
  • STERLIN 45,12 %0.17
  • ALTIN 2.823,59 %0.26
  • BİST100 9.749 %-0.09
  • BITCOIN 60.299 %1.6
  • ETHERIUM 2.315 %-0.24
24°

Narin amcası Haberleri

Narin amcası haberleri ve güncel Narin amcası gelişmeleri, Narin amcası ile ilgili tüm video, Narin amcası fotoğrafları ve Narin amcası haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


3. SAYFA

Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili DNA testi sonuçlandı. Küçük kızın biyolojik ailesinin bilinen ailesi olduğu doğrulandı.

GENEL

Narin’in amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Amca Salim Güran’a ‘Narin’in babası siz misiniz?’ diye soruldu.

3. SAYFA

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Gözaltındaki bir zanlı, cesedi ortadan kaldırması için 200 bin TL teklif edildiğini itiraf etti.

3. SAYFA

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrasında gözaltına alınanların sayısı 24'e yükseldi.

3. SAYFA

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi bulundu. Soruşturma genişletilirken, amcasına ait araçta Narin’in DNA’sı tespit edildi.

3. SAYFA

Diyarbakır'da kayıp olan Narin Güran'ı arama çalışmaları sürerken, amcası Salim Güran, Narin'e ait DNA örneklerinin aracında bulunması üzerine tutuklandı.

3. SAYFA

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasının 1 numaralı şüphelisi amca S. Güran "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"...

3. SAYFA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 14 gündür kayıp olan Narin'in amcasının şüphe üzerine tedbir amaçlı tutuklandığını söyledi.

GENEL

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 14 günden beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin her yerde aranırken, amcası S.G. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3. SAYFA

Diyarbakır'da 13 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Şüpheli amca S.G. adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM

Narin'i arama çalışmaları devam ederken gözaltı süresi 24 saat uzatılan amca S.G.'nin sorgusunun Ankara'dan gelen özel bir ekip tarafından yapıldığı...

3. SAYFA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde günlerdir aranan Narin Güran'ın gözaltına alınan amcasıyla ilgili peş peşe yeni detaylar ortaya çıkıyor.