• DOLAR 34,11 %0.06
  • EURO 37,99 %0.20
  • STERLIN 45,10 %0.20
  • ALTIN 2.826,47 %0.36
  • BİST100 9.764 %0.06
  • BITCOIN 59.690 %0.74
  • ETHERIUM 2.297 %-1.03
25°

Narin güran Haberleri

narin güran haberleri ve güncel narin güran gelişmeleri, narin güran ile ilgili tüm video, narin güran fotoğrafları ve narin güran haberleri Ortadoğu Gazetesi sitemizde


3. SAYFA

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken otopside tespit edilen bir detay Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı.

GENEL

Narin Güran'ın amcası Kurtuluş Güran'ın, Narin aranırken yaptığı tuhaf paylaşım ortaya çıktı. Role girip kurgu video yayınlamışlar.

GÜNDEM

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni gelişmeler. Yapılan aramalar cinayetin çözülmesinde yeni ipuçları sunabilir.

GÜNDEM

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı.

3. SAYFA

Narin cinayetinde anne Yüksel Güran'ın ifadeleri gündemi sarstı. Çelişkili ifadeler ve Gülistan Doku'nun ailesiyle yaşanan anlar, olayı daha da derinleştirdi.

3. SAYFA

Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada akrabalar İ.K. ve Ş.K., asılsız ihbarlarla olayın seyrini değiştirmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

GÜNÜN İÇİNDEN

Narin cinayeti soruşturmasında tutuklanan annenin adliyede kelepçeli fotoğrafları ortaya çıktı. Anne, Nevzat Bahtiyar’ın Narin’e para verdiğini itiraf etti.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturması devam ederken. Yenge Melek Güran, eşinden şüphelendiğini açıkladı. Salim Güran ise suçlamaları...

GÜNDEM

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, tutuklu anne Anne Yüksel Güran'ın alınan diş ölçüsü, Enes Güran'ın kolundaki ısırık...

GÜNDEM

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde şüpheler ağabey Enes’e yöneldi. Telefon kayıtları ve çelişkili ifadeler olaya ışık tutuyor.

3. SAYFA

Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Savcılığa göre amca Salim Güran cinayeti işledi, anne ve abi ise suça iştirak...

GÖZDEN KAÇMASIN

Narin Güran cinayeti soruşturmasında serbest bırakılan baba Arif Güran, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Ferit Demir’i sert sözlerle eleştirdi.