İtalyan devi Inter'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, sol uyluk iç adalesinde meydana gelen kas gerilmesi nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak. Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Young Boys maçında kesin olarak forma giyemeyecek ve Juventus maçını da kaçırma riski bulunuyor.

Roma Maçında Sakatlandı

 Serie A'nın 8. haftasında Roma karşısında alınan 1-0'lık galibiyet sırasında sakatlanan Hakan, karşılaşmanın henüz 12. dakikasında oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Yerine Davide Frattesi oyuna dahil olmuştu.

Galatasaray - Elfsborg maçı hazırlıkları başladı Galatasaray - Elfsborg maçı hazırlıkları başladı

Inter'in Açıklaması

 Inter kulübünden yapılan açıklamada, Hakan Çalhanoğlu'nun sol uyluk iç adalesinde kas gerilmesi tespit edildiği belirtildi. Bu sakatlık nedeniyle tecrübeli orta saha oyuncusu, Young Boys karşılaşmasında sahada olmayacak. Ayrıca, 27 Ekim'de oynanacak Juventus maçını da kaçırma olasılığı var.

Sezon Performansı

 30 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla 9 maça çıktı ve 2 gol atarak takımına katkı sağladı. Ancak yaşadığı bu sakatlık, formda geçen sezonunu bir süre aksatacak gibi görünüyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı