Serhat Akın'a silahlı saldırı olayında yeni gelişme! Serhat Akın'a silahlı saldırı olayında yeni gelişme!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde balkondan halı çırptığı için tepki gösterdiği üst kat komşusunun eşi Hasan Kamış tarafından bıçaklanarak öldürülen Hazal Gencer toprağa verildi. Tutuklanan Hasan Kamış'ın  ifadesi ortaya çıktı.

Ankara'nın Polatlı ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde Kızılcık Sokak’ta dün meydana gelen olayda,  2 katlı binanın 1'inci katında oturan Hazal Gencer(33)  önceki akşam üst katında oturan Meryem Kamış'ın balkondan halı çırpmasına tepki gösterdi. Taraflar arasındaki tartışma, komşuların araya girmesiyle sona erdi.Dün sabah eve gelen Meryem Kamış'ın eşi Hasan Kamış(49)  yanına bıçak alıp komşusunun kapısına gitti. Hasan Kamış ile Hazal ve Vedat Gencer çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında Hasan Kamış, çifti bıçakladı. 2 çocuk annesi Hazal Gencer hayatını kaybederken, Vedat Gencer ise ağır yaralandı.

Olaydan sonra polise teslim olan Hasan Kamış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eşi Meryem Kamış ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Hasan Kamış, ifadesinde Vedat Gencer ile kavga ettiğini, Hazal Gencer'i öldürmek istemediğini, araya girdiği için bıçaklandığını ve öldüğünü polise teslim olduktan sonra öğrendiğini öne sürdü. 

Hazal Gencer'in cenazesi  öğle namazı sonrası Polatlı Yenimahalle Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Polatlı Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilirken, olayda yaralanan ve Polatlı İlçe Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Vedat Gencer'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Editör: Nehir Durdağı