Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, siyah beyazlı takımın bugünkü antrenmanını izlerken, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arat, şunları söyledi:

"Beşiktaş taraftarları yarınki Süper Kupa maçı için hazır. Boğazın Efendisi bir kez daha Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geliyor. Taraftarlarımızın bu maça ilgisi çok yüksek. Güzel bir sezon başlangıcı olmasını istiyoruz. Sezonumuz uzun. Süper Kupa maçı için gelmedik, sezonun hayırlı olmasını dilemek için geldik. 

Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçı için prim var. Onu yarın futbolculara söyleyeceğiz.

İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocalarımız gerekli çalışmalaır yapıp ihtiyaçlarını bize bildirdi. Gidecek oyuncularımız da var. 14 yabancı ve 1 mavi kart hakkımız var. Bunu en iyi şekilde kullanacağız.

Transfer komitesi Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak isimleri arkadaşlarımızla karar vererek aldılar. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Biz Beşiktaş olarak çalışmalara devam edeceğiz. Biz bir takımız. Bu takım çalışmaya devam edecek. Verdiğimiz bir söz var.

Bomba iddia! Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıp Süper Lig'deki o takıma gidiyor Bomba iddia! Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıp Süper Lig'deki o takıma gidiyor

Bugün bir transferimizin daha lisansı çıkacak inşallah. Beşiktaş'ı çok isteyen oyuncular bizim için önemli. Emirhan Topçu da bu isimlerden biri. Kendisi de annesi de bu transferi çok istedi. Biz de istedik, hocamız da çok istedi. Hayırlı olsun."

Editör: Gürel Yurttaş