Hatay'ın Erzin ilçesinde minibüs şoförü Şefik Vural ile bir yolcu arasında "lan" kelimesi yüzünden çıkan tartışma, kan donduran bir şiddet olayına dönüştü. Yolcu, şoförü 9 yerinden ısırarak kulağını kopardı ve cebinden düşen parayı aldı.

Şiddet Kameralara Yansıdı

Erzin'de minibüs şoförü olarak çalışan Şefik Vural, saat 16.00'daki Erzin-Adana seferine çıkmak üzereydi. Araca son anda binen bir yolcu, ücretini öderken "al lan" diyerek Vural’a karşılık verdi. Bu ifadenin üzerine Vural, tepki gösterdi ve tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yolcu, H.T. isimli şahıs, Vural’a saldırarak onu 9 yerinden ısırdı ve kulağını kopardı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganın daha sonra şoförün cebinden düşen parayı alarak cebine koyduğu görülüyor.

Saldırganın Geçmişi Kabusa Dönüşüyor

Olayın ardından Adana'da hastaneye kaldırılan Vural, sürenin geçtiği için kulağının dikilemediğini ve 10 gün sonra yeniden ameliyat olacağını belirtti. H.T. isimli şahıs, daha önce de benzer bir saldırı gerçekleştirmiş ve başka bir vatandaşı yüzünden ısırarak yaralamıştı. Bu olaydan sonra adli makamlarca tutuklandı.

Adalet Bakanı Tunç'tan Narin'in cansız bedeninin bulunması hakkında ilk açıklama! Adalet Bakanı Tunç'tan Narin'in cansız bedeninin bulunması hakkında ilk açıklama!

Şoförün İfadeleri

Şefik Vural, yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle anlattı: "Ücreti sorduğumda 'al lan' diyerek parayı verdi. Ben de 'hayırdır' deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve kulağımı kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken cebimden para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım."

Erzin Minibüs Kooperatifi'nden Kınama

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak şunları söyledi: "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana'ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı."

Editör: Nehir Durdağı