Kerem Aktürkoğlu'na men cezası gelebilir! Kerem Aktürkoğlu'na men cezası gelebilir!

 Son olarak Adana Demirspor'da görev yapan deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, kariyerine Avrupa'da devam etme kararı aldı. Moldova 1. Lig ekiplerinden Zimbru Chisinau, Karaman ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. İmzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.

Zimbru'nun Başına Geçiyor

 Kulüpten yapılan açıklamada, Karaman ile anlaşma sağlandığı ve resmi imza sürecinin tamamlanmasının ardından sözleşmenin duyurulacağı ifade edildi. Bu transfer, Karaman'ın Avrupa futbolundaki ilk deneyimi olacak ve kariyerine yeni bir sayfa eklemiş olacak.

Hikmet Karaman'ın Teknik Direktörlük Kariyeri

 Hikmet Karaman, kariyerine Türkspor’da başladıktan sonra birçok Türk kulübünde görev aldı. Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Rizespor, Kayserispor, Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor ve Alanyaspor gibi kulüpleri çalıştıran Karaman, en son Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da görev yaptı. Adana Demirspor’dan ayrıldıktan sonra bir süre takım çalıştırmayan Karaman, şimdi Moldova’nın köklü kulübü Zimbru ile kariyerine yeni bir yön veriyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı