3. SAYFA

Hızını alamayan cip dükkana daldı: 4 kişi ölümden döndü

Maltepe'de kontrolünü kaybeden cip dükkana daldı, 4 kişi ölümden döndü. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza sonrası soruşturma başlatıldı.

İstanbul Maltepe'de, kontrolünü kaybeden bir cip sürücüsünün bir dükkana çarpması sonucu dört kişi ölümden döndü. Olay, Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında Küçükyalı Mahallesi, Çamoluk Sokak'ta meydana geldi. Kaza sırasında cipin hızla dükkana girmesiyle dört kişi yaralandı ve dükkanda büyük hasar oluştu.

Cip, Dükkana Girdi: Mucize Kurtuluş

Hülya Yeni isimli sürücü, caddeden sokağa dönmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve cipiyle bir dükkana daldı. Kaza anında dükkanda bulunan dört kişi, cip ile duvar arasında sıkışarak ölümle burun buruna geldi. İki kişi çarpmanın etkisiyle yere düşerken, diğer iki kişi araç ve duvar arasında sıkıştı. Yan yatan cipin devrilmemesi, yerde yatan yaralıların tonlarca ağırlıktaki aracın altında kalmasını engelledi.

Kazazedelerin Yardımına Çevredekiler Koştu

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar hızla yaralıların yardımına koştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları tedavi için hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeniyle Çamoluk Sokak bir süreliğine trafiğe kapatıldı ve aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından yol tekrar açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, güvenlik kamerası görüntüleri kazanın nasıl gerçekleştiğini saniye saniye kaydetti.