MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'in kızı, hostese saldırdı: "Lenslerini oydurtma bana"

Şarkıcı Dilan Çıtak, Türk Hava Yollarının Bodrum-İstanbul seferi sırasında kedisini taşıma çantasına koyması için kendisini uyaran kabin memurlarıyla tartıştı.

Şarkıcı Dilan Çıtak Dörter, Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferi sırasında kedisini taşıma çantasına koyması için kendisini uyaran kabin memurlarıyla tartışmaya girdi. İddialara göre, Dörter, kabin memuruna hakaret ederek fiziksel şiddet uyguladı. Olay sonrası, uçağın İstanbul Havalimanı'na inişinin ardından polis eşliğinde uçaktan indirilen Dilan Çıtak Dörter, havalimanı polis merkezine götürüldü.

"Gözündeki Lensleri Oydurtma Bana"

Tartışmanın fitilini ateşleyen olay, kabin memurunun Dilan Çıtak Dörter'i kedisini taşıma çantasına koyması gerektiği konusunda uyarmasıyla başladı. Dörter'in, uyarıya sinirlenerek kabin memuruna "Gözündeki lensleri oydurtma bana. Ben bunu döverim" gibi tehditkar ifadeler kullandığı öne sürüldü. Olayın görüntülerinde, Dörter'in çok sinirli olduğu ve kimse tarafından sakinleştirilemediği görüldü. Ayrıca, Dörter'in kabin memurunu suçlayarak "Sen kimsin beni bekleyeceksin?" gibi ifadeler kullandığı duyuldu.

Polis Eşliğinde Uçaktan İndirildi

Olayın ardından, pilotun durumu bildirmesi üzerine uçak İstanbul'a iniş yaptıktan sonra, Dilan Çıtak Dörter polis eşliğinde uçaktan indirildi. Kabin memurunun şikayeti üzerine Dörter, havalimanı polis merkezine götürüldü ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. THY, olayla ilgili hukuki süreci takip edeceğini ve Dörter'in kara listeye alındığını açıkladı.