SPOR

Icardi, 5-0'lık yenilgi sonrası sessizliğini bozdu

Mauro Icardi, 5-0'lık yenilgi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu.

Süper Kupa maçında Beşiktaş'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak kupayı ezeli rakibine kaptıran Galatasaray'da eleştiri yağmuruna tutulan isimlerin başında Mauro Icardi geliyor. Maçtaki durgun görüntüsüyle dikkat çeken ve madalya törenine dahi katılmayan Arjantinli golcü, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Kupa sonrasındaki sessizliğini bozdu. Beşiktaş maçına alınan 5-0'lık farklı skorun ardından ilk paylaşımını yapan Icardi, "Yeni bir haftaya, yeni hedefimize doğru başımız dik bir şekilde başlayalım. Hedef 25" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

TARAFTARIN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILAŞTI 

Tecrübeli forvetin bu sözleri ile Galatasaray taraftarlarını ligin açılış maçına odaklanmasını istemesi, sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu paylaşımın ardından camianın toparlanması gerektiği yönünde paylaşımlarda bulundu.

MADALYA ALMAYA ÇIKMADI 

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşmış, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı siyah beyazlı takım 5-0 kazanmıştı. Karşılaşma boyunca oldukça tutuk bir görüntü çizen Arjantinli futbolcu, müsabakanın ardından madalya almaya çıkmaması dikkat çekmişti. Icardi'nin bu hareketi sarı-kırmızılı taraftarların da tepkisine yol açtı.