GÖZDEN KAÇMASIN

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Serhat Akın'a yönelik saldırıda 2 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili 4 şüpheliden 2'sinin yakalandığını açıkladı. Soruşturma sürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beykoz'da Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın’a yönelik gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Olaya karışan 4 kişiden 2'sinin yakalandığını duyurdu. Motosikleti kullanan ve ateş açan şahısların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren motosikletin, olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği tespit edildi. Bu gelişme üzerine şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonlar başlatıldı.Olaya karışanların E.Ü., M.A., O.D. ve O.M. olduğu belirlendi. E.Ü. ve M.A., yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklama şu şekilde;

''Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, Beykoz Kavacık Mahallesi’nde önceki gece saatlerinde yorumcu arkadaşı Berkay Tokgöz ile gerçekleştirdiği programın ardından dışarı çıktığı sırada, silahlı saldırıya uğradı.

Otomobile binmek üzereyken motosikletten inip koşarak gelen kasklı bir kişi tarafından tek el ateşle sağ ayağından vurulan Serhat Akın, saldırıdan kurtulmak için arabanın arkasına saklandı.''