İkbal Uzuner kimdir? Semih Çelik tarafından başı kesilerek surlardan atılan ve vücudu parçalara ayrılan İkbal Uzuner kaç yaşında? İstanbul'un Fatih ilçesinde, Semih Çelik tarafından vahşice katledilen 19 yaşında bir genç kadındı. Olay, 4 Ekim 2024'te Derviş Ali Mahallesi'nde, Edirnekapı surlarının üzerinde gerçekleşti.

Antalya'da 23 yaşındaki Zehra Gün erkek arkadaşının evinde ölü bulundu Antalya'da 23 yaşındaki Zehra Gün erkek arkadaşının evinde ölü bulundu

İKBAL UZUNER KİMDİR?

Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip surlardan aşağı attıktan sonra kendisi de intihar etti. Aynı gün, olaydan yaklaşık yarım saat önce, Çelik’in Eyüpsultan’da başka bir genç kadın olan Ayşenur Halil'i de öldürdüğü ortaya çıktı.

İddialara göre, İkbal Uzuner Semih Çelik'in eski sevgilisiydi ve Eyüpsultan’da öldürülen Ayşenur Halil de Çelik’in şu anki kız arkadaşıydı. Bu korkunç olay, Çelik'in psikolojik sorunları ve şiddet geçmişi olduğuna dair bulgularla daha da derinleşti; evinde bulunan karakalem çizimlerinde dehşet verici tasvirlere rastlandı​.

Editör: İrem Nur Kaya