İstanbul'da iki kadını öldürdükten sonra Fatih'teki surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik, 3 kişi tarafındankılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Çelik için Kilyos Mezarlığı'nda, ailesinden 3 kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındığı öğrenildi.Çelik, namazın ardından toprağa verilirken Mezarda Semih Çelik'in isminin yazılı olmadığı görüldü.

Ne olmuştu?
İstanbul Fatih ilçesi Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde  16.00 sıralarında meydana gelen olayda Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik,  bir süre İkbal ile tartıştı, genç kızı bıçaklayarak öldürdükten sonra başını kesip surlardan aşağı attı. Cinayetin  ardından surlardan atlayarak intihar etti.

Fatih'te canice katledilen  İkbal Uzuner son yolculuğuna uğurlandı! Fatih'te canice katledilen İkbal Uzuner son yolculuğuna uğurlandı!

İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Çelik, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çelik hastanede hayatını kaybetti. Çelik'in babasının ifadesinde, Çelik'in 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Editör: Nehir Durdağı