İstanbul Fatih’te dün yaşanan kan donduran olay Türkiye’yi derinden sarstı. Edirnekapı surlarında bir kişi, öldürdüğü genç kızın başını keserek surlardan attıktan sonra, aynı yerden atlayarak intihar etti. Katil zanlısının, yarım saat önce de Eyüpsultan’da başka bir genç kızı öldürdüğü ortaya çıktı.

Yarım Saat Arayla İki Cinayet

16.00 sıralarında Fatih Derviş Ali Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, sevgilisi Ayşenur Halil’i katlettikten kısa süre sonra okul arkadaşı İkbal Uzuner’i de öldürdü. Surlara çıkan Çelik, İkbal’in başını kesip surlardan attıktan sonra, boğazına bir ip geçirerek intihar etti. Bu vahşet dolu anlar, Türkiye’yi şoke etti.

Katil Zanlısının Psikolojik Sorunları Vardı

Hayrünnisa Gül'e büyük şok: Gittiği ülkede polisler bakın ne yaptı! Hayrünnisa Gül'e büyük şok: Gittiği ülkede polisler bakın ne yaptı!

Polisin yaptığı incelemede, zanlının Fatih nüfusuna kayıtlı olduğu ve sabıka kaydı bulunmadığı anlaşıldı. Baba Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunlar yaşadığını ve daha önce hastanede tedavi gördüğünü ifade etti. İncelemeler sonucunda, Semih Çelik’in bir yıl içinde beş farklı hastaneye kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Cinayet Planları Defterinde Çiziliydi

Semih Çelik’in evinde yapılan aramalarda ise ürpertici detaylar bulundu. Zanlının defterinde, kafası kesilmiş ve vücudu parçalanmış kadın çizimleri bulundu. Bu çizimlerin, öldürdüğü İkbal Uzuner’in ölüm şekliyle benzerlik taşıdığı belirlendi.

Editör: İrem Nur Kaya