İngiltere'de 36 yaşındaki Virginia McCullough, 2019'da babasını reçeteli ilaçlarla zehirleyip kısa süre sonra annesini bıçaklayarak öldürdü. McCullough, yıllarca anne ve babasının cesetlerini sakladı ve onlara ait kredi kartlarıyla borç yapıp emekli maaşlarını harcamaya devam etti. Yakalandığında polislere pişkin bir şekilde, "Neşelenin, kötü adamı yakaladınız" diyerek soğukkanlı tavrını koruyan McCullough, çifte cinayetten suçlu bulundu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İrlanda Başbakanı Harris’ten İsrail'e tepki: “Unıfıl askerlerinin güvenliği sağlanmalı” İrlanda Başbakanı Harris’ten İsrail'e tepki: “Unıfıl askerlerinin güvenliği sağlanmalı”

Virginia McCullough'un korkunç eylemleri 2019'da başladı. Önce, 70 yaşındaki babası John McCullough'u zehirleyerek öldürdü, ardından 71 yaşındaki annesi Lois McCullough'u bıçaklayarak öldürdü. McCullough, annesinin ve babasının cesetlerini evde gizli bölmelere sakladı. Dört yıl boyunca kurbanların adına olan kredi kartlarını kullanmaya devam etti ve borçlar yaptı. Polisin evine girdiği anda bile sakinliğini koruyan McCullough, suçunu itiraf ederken cinayet silahlarının yerini gösterdi ve detaylar verdi.

McCullough, yakalandığında polise yaptığı soğukkanlı açıklamalarla dikkat çekti. Evin alt katında babasının, üst katında ise annesinin cesetlerini sakladığını söyleyen McCullough, "cinayet silahı" olarak tanımladığı bıçak ve kanlı bir çekicin yerini de tarif etti. Olayların ardından Chelmsford Crown Mahkemesi’nde yargılanan McCullough, asgari 36 yıl hapis cezasıyla müebbet hapse mahkum edildi.

Polislerin vücut kameralarına yansıyan görüntülerde, McCullough’un pişkin tavırları sosyal medyada büyük tepki topladı. McCullough'un, cinayetleri işlediği dört yıl boyunca soğukkanlı bir şekilde hayatına devam etmesi ve kurbanların kimlik bilgilerini kullanarak mali işlemler yapması, olaya dair dehşeti daha da artırdı.

Editör: Nehir Durdağı