İsrail ordusu, İran'ın İsrail'e doğru füzeleri ateşlediğini duyurdu. Kudüs'te sirenlerin çaldığı belirtiliyor. 

İsrail medyasında yer alan habere göre; İran'dan İsrail'e füzeler ateşlendi. Tel Aviv semalarında füzeler görüntülendi, sirenler çalıyor. Füzelerin ateşlendiği anlarda Tel Aviv'de bir silahlı saldırı da meydana geldi. İlk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 3’ü ağır 7 kişi yaralandı.

İsrail medyasında yer alan habere göre; İran, balistik füzelerle Tel Aviv'i hedef alıyor. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde sirenlerin çaldığı görüldü.İsraillilere sığınaklara gitme talimatı verdi.

Netanyahu'dan İran'a  mesaj:  'O an düşündüğünüzden çok daha yakın bir gelecek' Netanyahu'dan İran'a mesaj: 'O an düşündüğünüzden çok daha yakın bir gelecek'

Füzelerin ateşlendiği anlarda Tel Aviv'de bir silahlı saldırı  meydana geldi. İlk belirlemelere göre saldırıda  4 kişi öldü, 3’ü ağır 7 kişi yaralandı.

İran Devrim Muhafızları'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "İşgal altındaki bölgelerde bulunan önemli askeri hedefleri onlarca füze ile vurmaya başladık. İsmail Haniye, Hasan Nasrallah'ın şehadetine cevap olarak işgal altındaki toprakları vuruyoruz. Eğer İsrail karşılık verirse saldırılar daha da şiddetli olacak." 

Ayrıntılar geliyor...

Editör: Nehir Durdağı