Ankara Barosu Genel Kurulu'nda kavga çıktı! Ankara Barosu Genel Kurulu'nda kavga çıktı!

Ailenin talebi üzerine, sualtı görüntüleme cihazının cesede benzer bir nesne tespit ettiği bölgede, iş makineleriyle yapılan su yatağı değişikliği sonrası gerçekleştirilen arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Manavgat’ın Karabük Mahallesi’ndeki Köprüçay Nehri’nde 18 Ağustos’ta serinlemek amacıyla giren 23 yaşındaki Ahmet Yıldız, akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Kaybolduğu yerin kayalık ve su debisinin yüksek olması nedeniyle JAK, Jandarma SAK, Side SAK ve AFAD ekipleri, kısıtlı bir alanda arama yapabilmişti. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı komando ekipleri de kıyıdan arama gerçekleştirmiş, ancak hiçbir sonuç elde edilememişti.

Ankara'dan getirilen sualtı görüntüleme cihazı ile yapılan taramada, kayalıklar arasında gencin cesedinin olabileceği bir cisim tespit edilmişti. Ailenin isteği doğrultusunda, Devlet Su İşleri'ne ait iş makineleri ile ırmak yatağı değiştirilmiş ve su, bu alandan boşaltılmıştı. JAK, SAK ve AFAD ekipleri, kayalıkları yerinden oynatarak ağ ve fileler ile bölgeyi taramış; fakat talihsiz gence dair bir iz bulamamışlardı. Yetkililer, şu ana kadar tüm çabaların sarf edildiğini ve arama çalışmalarının dün itibarıyla sonlandırıldığını açıkladı.

Editör: Emine Koç