SPOR

İsrail takımı Türkiye'ye gelmiyor, başka ülkeye gidiyorlar

Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasındaki EuroLeague 6. hafta maçı, güvenlik tedbirleri nedeniyle Litvanya'da, Kaunas'taki Zalgirio Arena'da oynanacak.

THY EuroLeague 6. haftasında Fenerbahçe Beko ile İsrail temsilcisi Maccabi Playtika arasında İstanbul'da oynanması planlanan karşılaşmanın yeri değiştirildi.

Litvanya'da oynanacak! 

29 Ekim Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanması planlanan maç, güvenlik tedbirleri nedeniyle Litvanya'ya alındı. Karşılaşma, Kaunas'taki Zalgirio Arena'da yerel saatle 20.30'da başlayacak. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 29 Ekim'de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanması gereken EuroLeague 6. hafta karşılaşması, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle başka bir ülkede oynanacaktır. Bu karar doğrultusunda, Kulübümüz ve EuroLeague yetkilileri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, maçın yerel otoritelerce izin verilen, müsabaka kriterlerini karşılayan Litvanya'nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena'da oynanmasına karar verilmiştir. Karşılaşma yerel saatle 20.30'da taraftarlara açık olarak gerçekleşecektir. Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerinin yaşayabileceği mağduriyetlerle ilgili bilgilendirme resmi internet sitemiz üzerinden yapılacaktır."