İsrail'in Hadera kent merkezinde dört farklı noktada gerçekleşen bıçaklı saldırılarda altı kişi yaralandı. İsrail polisi, olay yerine acil sağlık ekiplerinin yönlendirildiğini ve yaralılardan bazılarının durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Magen David Adom: "Durumu Ciddi Yaralılar Var"

 Acil sağlık hizmeti sağlayıcısı Magen David Adom'dan yapılan açıklamada, "Çeşitli seviyelerde yaralanan birçok kişiye müdahale ettik. Yaralıların bir kısmı ciddi durumda" denildi. Ayrıca, hayat kurtarıcı tedavi uygulanan yaralıların Hillel Yaffe Tıp Merkezi'ne sevk edilmeye başlandığı ifade edildi.

Şüpheli Ateşle Etkisiz Hale Getirildi

 Polis, saldırıların ardından şüpheliyi tespit ederek ateş açtı ve şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Açıklamada, "Saldırı dört farklı noktada meydana geldi ve altı kişi bıçaklandı. Kısa süre sonra şüpheli yakalanarak etkisiz hale getirildi" ifadeleri yer aldı.

Fransa’dan Lübnan'a destek! Fransa’dan Lübnan'a destek!

Gazze'deki Gerginliklerin Ortasında Yeni Bir Saldırı

 Bu saldırı, Tel Aviv bölgesinde bir hafta önce yaşanan ve Hamas tarafından üstlenilen yedi kişinin ölümüne yol açan patlamanın ardından geldi. 7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'in güneyine saldırısıyla başlayan Gazze savaşı boyunca, Filistinli militanların İsrail'de çeşitli saldırılar düzenlediği biliniyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı