İstanbul Başakşehir'de bir sitenin çatısında çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu. Alevlerin kısa sürede yan binaların çatısına da sıçramasıyla, yangın büyüdü ve itfaiye ekipleri yoğun bir şekilde müdahale etmeye başladı.

Bursa'da yaralı tavuğa ambulans müdahalesi! Bursa'da yaralı tavuğa ambulans müdahalesi!

 Olay, saat 20.00 sıralarında Başakşehir’in Başak Mahallesi’nde bulunan bir sitenin çatısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yoğun dumanların yükseldiğini fark eden bina sakinleri, hemen evlerini boşaltarak durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. Hızla olay yerine polis, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Ancak alevler, yan binalara da sıçrayarak yangının daha geniş bir alana yayılmasına neden oldu. Ekiplerin 2 binanın çatısına daha sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ederken, çevredeki vatandaşlar büyük bir endişe içinde yangının kontrol altına alınmasını bekliyor.

 Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Başakşehir’deki bu yangın, şehirde kısa süreli bir panik havası yaratırken, olay yerinde çalışmalar sürüyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı