İstanbul Boğazı'nda büyük bir facia atlatıldı. İstanbul Boğaz'ında İki yük gemisi çarpıştı. Sonrasında gemilerden birinin dümeni kilitlendi ve kıyıya sürüklendi.

Kazanın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;  "Batum'dan Suudi Arabistan'a seyreden 80 metre boyundaki AYED 1 isimli kuru yük gemisi ile İspanya'dan Batum'a seyreden 180 metre boyundaki BUNUN ACE isimli dökme yük gemisinin Üsküdar önlerinde birbirine sürtmesi nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait KURTARMA-2, KURTARMA-5 ve MEHMETÇİK Römorkörlerimiz ile KEGM-4 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botumuz olay yerine ivedilikle yönlendirilmiştir" 

Açıklamada; gemilerin Ahırkapı Demir Bölgesi'ne çekileceği, meydana gelen olay sonucu gemilerde sadece maddi hasar oluştuğu belirtildi. Kazanın olduğu bölgeye çok sayıda römork sevk edildi. Kıyı Emniyeti bir ihmal olup olmadığını araştırıyor.

İmamoğlu ve Yıldırım'a rakip olan Muhammet Ali Canca babasını öldürdü! İmamoğlu ve Yıldırım'a rakip olan Muhammet Ali Canca babasını öldürdü!

Editör: Nehir Durdağı