GÖZDEN KAÇMASIN

İstanbul Şile'de feci kaza! İki hafriyat kamyonu çarpıştı: Recep Deveci öldü 1 kişi yaralı

İstanbul Şile’de iki hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Şile’de  meydana gelen trafik kazasında, iki hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Şile’de Avcıkoru Mahallesi Kömürlük yolu üzerinde bugün saat 15.00 sıralarında gerçekleşen kazada İddiaya göre, karşı yönlerde seyir halinde olan İbrahim Halil Demir yönetimindeki 34 KU 0907 plakalı hafriyat kamyonu ile Recep Deveci yönetimindeki 34 KAA 470 plakalı hafriyat kamyonu, henüz belirlenemeyen bir nedenle yolda kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 34 KU 0907 plakalı kamyonun kupa kısmı koparak yola savruldu.

Kazanın ardından, bölgeye hızla itfaiye, sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, Recep Deveci'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Diğer sürücü İbrahim Halil Demir ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda bir süreliğine trafik akışı durduruldu.

Kazaya karışan kamyonlar, dron ile havadan görüntülendi. Bu görüntüler, çarpışmanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne serdi.Kazanın ardından yolun bir süre trafiğe kapatıldığı ve incelemelerin tamamlanmasının ardından kamyonların olay yerinden kaldırılmasıyla yolun tekrar trafiğe açılmasının beklendiği bildirildi.