Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'ne yakın bir bölgede yaşanan dehşet verici olay, göl kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından fark edildi. Ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı yarı baygın bir kişiyi gören vatandaşlar, büyük şok yaşadı ve hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım çağrısında bulundu.

Polis Olayı Aydınlatmak İçin Harekete Geçti

Firuzköy Mahallesi'nde Küçükçekmece Gölü kenarındaki ağaçlık alanda, elleri ve ayakları iple bağlı halde bulunan kişinin, ilk belirlemelere göre A.Ç. olduğu tespit edildi. Olayı fark eden 5 kişi, durumu yetkililere bildirir bildirmez, sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk incelemelerde vücudunda herhangi bir yara izine rastlanmayan A.Ç., Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın arka planını aydınlatmak için detaylı bir çalışma başlattı. Şüpheli bir durumun varlığı araştırılırken, A.Ç.'nin nasıl bu duruma düştüğü ve olayın arkasında bir suç örgütü olup olmadığı inceleme konusu oldu. Olayın meydana geldiği bölgede güvenlik kamerası bulunmaması, soruşturmayı zorlaştırsa da polis, tanıkların ifadelerine ve çevredeki izlere odaklandı.

Vatandaşlar Tedirgin

Kocaeli'de korkunç cinayet: Yiğithan Toraman boğazı kesilerek otobüste öldürüldü Kocaeli'de korkunç cinayet: Yiğithan Toraman boğazı kesilerek otobüste öldürüldü

Bölgede meydana gelen bu ürpertici olay, çevre sakinleri arasında büyük bir tedirginlik yarattı. Özellikle ailelerin sıkça vakit geçirdiği Küçükçekmece Gölü çevresinde böyle bir durumun yaşanması, güvenlik endişelerini artırdı. Yetkililer, benzer durumların önüne geçebilmek adına bölgede devriye sayısını artıracaklarını duyurdu.

Editör: İrem Nur Kaya