İstanbul Şişli'de iki  grup arasında tartışma yaşandı,tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu taraflar tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı,çatışma sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İstanbul Şişli Merkez Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi'nde  saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda  edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

Antalya'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı! Antalya'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı!

Kısa süre sonra tekrar karşılaşan taraflar, birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. Çıkan çatışma sonucu, baba-oğul ve bir kişi yaralandı.Saldırganların ise bir süre yürüdükten sonra araçla kaçtıkları iddia edildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolun tek şeridini trafiğe kapatarak güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.Yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, saldırganların olay yerinde bıraktıkları silahlar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından yol, belediye ekipleri tarafından temizlendi. 

Editör: Nehir Durdağı