Hakkında yakalama kararı bulunan ve Dubai'de dijital tecrit altında tutulan suç örgütü lideri Sedat Peker, aylar süren sessizliğini İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan cinsel saldırı olayıyla bozdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Peker, iki şahsın sokakta genç bir kadına tacizde bulunmasının ardından serbest bırakılmalarına tepki gösterdi. Paylaşımında, "Tacizci, tecavüzcü köpeklere uygulanması gereken tek tarife; Reis Sedat Peker adaletidir!"ifadelerini kullandı.

Peker, paylaştığı videoda ise "Biz, başkasının kızının namusunu kendi namusumuz gibi kabul ederiz, tecavüz olmaz, olamaz!" diyerek suçlulara yönelik sert mesajlar verdi.

CHP Lideri Özel'den dikkat çeken İmamoğlu çıkışı CHP Lideri Özel'den dikkat çeken İmamoğlu çıkışı

Olayın Detayları

29 Eylül sabahı, İstanbul Beyoğlu'nda saat 05.30 civarında İ.A. (25) isimli bir kadına iki şahıs cinsel saldırıda bulunmuştu. Saldırı sonrası yakalanan şüpheliler Semir Tarhan ve Ömer Konu, ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Ancak saldırı anına ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine savcılık, yeniden gözaltı kararı çıkardı ve iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: İrem Nur Kaya