1. Erkek Aklı Oksimoron Oyunu

Birbiriyle çelişen ya da tamamen zıt iki kavram bir araya geldiğinde, bu iki karşıt anlam bazen birbirini götürmek yerine yepyeni bir anlam doğurur. İşte oluşan bu yeni ifadeye ‘Oksimoron’ denir.

Her şeyin ancak zıddıyla var olduğu evrensel düzende, varoluşunu bizzat kendi zıddına borçlu olan bu iki genetik mucize, varlıklarının sürekliliği için tek bir şeye ihtiyaç duyarlar: Dengeye...

Peki o dengeyi bulabilmek o kadar kolay mıdır?

Semih’in beyninin içindeki kadın-erkek mücadelesinde o dengeyi ararken, kendinizi bulacaksınız.

Tür: Komedi

Süre: 75 dakika

2. Richard

Oyuncular: Okan Bayülgen, Şenay Gürler, Ebru Unurtan Urağ, Nihal Usanmaz, Kevork Türker, Murat Yılmaz, Ali Akkök, Yiğit Pakmen,  Su Sonia Herring, Volkan Ateş Gündüz, Dilay Yıldız, Cüneyt Üstün, Ferdi Taşkın, Levent Akkök, Cihan Akbilek, Sinem Bayraktar, Oğuzhan Yıldırım, Levent Cömert, Kayra Ural, İstanbul Bayülgen

1.Shakespeare III. Richard Berna Moran çevirisinden

3. Alevli Günler Oyunu

Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci, biri de Türk kültürü profesörü olmuş üç kafadar... İçlerinden biri kanser olunca, inançları gereği öldükten sonra yakılmak ister ve farklı olana yaşam hakkı vermeyen düzenle karşı karşıya gelirler. Başvurdukları her yerde başka komediler yaşar, her türden anlaşmazlık ve anlayışsızlıklarla karşılaşır, bizi ağlanacak hallerine güldürürler.

4. Zengin Mutfağı

Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması.

Hizmet etmekten başka bir şey düşünemeyen köşk çalışanları da gözlerinin önünde gelişen olaylar karşısında kayıtsız kalamayacaktır. Toplumdaki değişimden her biri kendi payına düşeni alacaktır. 

Vasıf Öngören’in bu olayları eğlenceli bir biçimde aktardığı oyun, tiyatro sahnesinde defalarca yorumlanmış ve beyazperdeye de uyarlanmıştır. 1978 yılında ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda bu oyunda aşçı Lütfü Usta’yı canlandıran Şener Şen, 40 yıl aradan sonra aynı rolde ve genç oyuncu kadrosuyla sahnede.

5. Aydınlıkevler

Yaşamak, zemheriye ve yokluğa direnmek ve Amerika’yla baş etmek üzerine dar gelirli ama zengin bir öykü… Burası Aydınlıkevler ve babaannem Amerika’ya karşı!!!

Aydınlıkevler KÜNYE: 

Yazan: Yılmaz Erdoğan 

Yöneten: Serdar Biliş 

Oyuncular: 

Demet Akbağ 

Salih Bademci 

Burak Dakak 

Sinem Ünsal 

Nebi Tolga Yılmaz 

Sevda Baş 

Caner Alkaya 

Barkın Sarp 

Ömer Güneş 

Editör: İrem Nur Kaya