İzmir'in Bayraklı ilçesinde, güvenlik kameralarına da yansıyan intikam cinayetinin zanlısı 20 yaşındaki D.K., olayın ardından suç aleti tabancayla birlikte yakalandı. Olay, Cengizhan Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana geldi. D.K., motosikletiyle geldiği sokakta, husumetlisi Muhammed Umut Demirbuğa (21) ve kardeşi Ö.D.'ye tabancayla ateş açtı. Ö.D. bacağından yaralanırken, Muhammed Umut Demirbuğa kaçarak bir markete sığındı. Ancak, D.K. motosikletiyle Demirbuğa'yı takip ederek markete kadar geldi ve burada yeniden ateş açtı. Muhammed Umut Demirbuğa, başından vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Market sahibi E.K. ise bacağından yaralandı.

Cinayet anı, marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Muhammed Umut Demirbuğa'nın motosikletle takip edildiği ve markete girerken vurulduğu anlar net bir şekilde görülüyor.

Toprağa gömülü bulunan kemikler, 9 aydır kayıp olan Nihal'e ait çıktı Toprağa gömülü bulunan kemikler, 9 aydır kayıp olan Nihal'e ait çıktı

Olayla ilgili yapılan çalışmalarda, cinayete kurban giden Demirbuğa'nın bir hafta önce D.K.'yi omzundan bıçakladığı ve bu nedenle aralarında husumet bulunduğu öğrenildi. Cinayet zanlısı D.K., olaydan kısa süre sonra suç aleti tabancayla birlikte yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.