3. SAYFA

İzmir'de 150 TL için 2 kişi silahla vuruldu

İzmir Karabağlar'da 150 lira borç yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi yaralanırken, zanlı kayıplara karıştı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 liralık borç nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, çocukların ağabeylerinin de dahil olmasıyla gerginlik tırmandı ve silahların kullanıldığı kavgada iki kişi yaralandı.

Olayın Detayları

Umut Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olay, 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 liralık borç yüzünden çıktı. Tartışma, çocukların ağabeyleri Ş.G. (20), F.K. (25) ve R.Y. (30) devreye girince daha da büyüdü. Ş.G.’nin elindeki tabancayla ateş açması sonucu, F.K. karnından, R.Y. ise bacağından yaralandı. Olayın ardından Ş.G., suç aletiyle birlikte kayıplara karıştı.

Polis Ekipleri Ş.G.’yi Arıyor

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri devam eden yaralıların durumu ciddiyetini korurken, polis ekipleri kaçan Ş.G.’yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.